B-Dressed Reviews

Lees hier ervaringen van een aantal van de vele tevreden klanten die je voor zijn gegaan.

jacqueline

“Eindelijk bestaat deze service ook voor vrouwen. Was erg blij met mijn eerste box, ga zeker nog vaker bestellen.”

Jacqueline, 35 jaar

review Leonie

“Alleen het gesprekje met de stylist was al leuk (en moeilijk!), maar de box uiteraard nog leuker. Echt een fijn concept, het is net een cadeautje voor jezelf! Zeker een aanrader.”

Leonie, 25 jaar

review Jamey optie 2

“Blauw is een heerlijke kleur om mee te combineren. Zeker als je mijn nieuwe vest uit de B-Dressed box ziet. Ik ben er onwijs blij mee.”

Jamey, 25 jaar

Linda review B-Dressed

“Het leuke van B-Dressed is dat je items thuis kan krijgen die je misschien niet zo snel voor jezelf zal kopen, maar wel bij jou passen. Een leuke manier om eens iets nieuws te proberen.”

Linda, 27 jaar

marls, jonge moeder review B-Dressed

“Ik heb net de box binnengekregen en wat een gave items zaten er in zeg! Het is helemaal mijn smaak, vind het allemaal geweldig! Kende het merk FRNCH nog niet, maar ben mega fan nu. Super bedankt, ga zeker nog een keer een box bestellen.”

Marloes, 26 jaar

Review Danique

“Ik zou allereerst nooit toegang hebben gevonden tot deze leuke dingen voor deze prijs. Alles zit goed. Sommige dingen zou ik zelf niet uitgekozen hebben maar zo kom je juist op nieuwe dingen.”

Danique, 56 jaar

Review Elseline B-Dressed

“Het leek me erg leuk om een box van B-Dressed uit te proberen, ik was benieuwd naar wat een personal shopper voor mij zou uitkiezen. Ik heb een outfit voor werk gekregen, niet tuttig maar wel chic. Zeker een aanrader.”

Elseline, 30 jaar

“Voor het huwelijk van mijn neef in Rome stelde B-Dressed mijn outfit samen. Door mijn werk had ik geen tijd om zelf de stad in te gaan. Ik ben erg blij met het resultaat, heb alles gehouden dus krijg de volgende keer €10 korting.”

Fleur, 26 jaar

Marceline Review B-Dressed

“Wat een feest om dit als cadeau te krijgen! Het ziet er ook echt als cadeau uit, het zijn originele, lekker zittende en mooie kleren die ook te combineren zijn, goede en snelle service (waaronder beetje uitleg over hoe je de kleren zou kunnen dragen). Top!”

Marceline, 48 jaar

B-Dressed review Lisanne

“Wat een mooi concept, B-Dressed. Het concept zit goed in elkaar, je vinkt aan welke stijl je hebt en vanuit daar neemt een personal shopper contact met je op. Ik heb niet alles gehouden uit de box omdat sommige kledingstukken toch niet helemaal perfect zaten, maar ga zeker nog een keer bestellen. Wat niet past namelijk, kun je gerust terugsturen. Het geld stond vervolgens binnen twee dagen op mijn rekening.”

Lisanne, 26 jaar

Review Omi B-Dressed

“Een box cadeau doen aan een dochter of kleindochter leek mij een originele en leuke oplossing! Pakte geweldig goed uit, mijn dochter was blij verrast en hield alles! (kleindochters jaloers…) voor de volgende box…”

Doesje, tevreden oma 72 jaar

review Denise

“Super tof, voor mij ook de ideale manier om eens een aantal “unieke” kledingstukken aan mijn garderobe toe te voegen, vaak blijf ik toch nog steeds bij hetzelfde hangen.”

Denise, 21 jaar

review Marielle

“Ik vond het echt super leuk om de doos uit te pakken, echt een verrassing!
Een bomberjack met deze print zou ik bijvoorbeeld zelf nooit gekocht hebben.
Maar nu ik hem heb en weet hoe ik het kan combineren, vind ik hem super leuk.”

Mariëlle, 21 jaar

Review Svenja

“Juist omdat ik zo goed weet wat ik wil, was ik heel erg benieuwd wat voor een fashion items iemand anders voor mij zou uitzoeken/bij mij vindt passen.”

Svenja, 24 jaar

rebecca B-Dressed review

“Na dat ik mijn box had geretourneerd kreeg ik al vrij snel mijn nieuwe box thuis. De tweede keer zaten er twee items in waar ik erg blij van werd. In de box krijg je een bijschrift hoe je de items kunt dragen om zo verschillende looks met te kunnen maken.”

Rebecca, 24 jaar